Lesmateriaal

Leskisten, boeken, lespakketten, spellen, dvd's, veldwerkmaterialen, we hebben het allemaal in huis. In ons overzicht kunt u bladeren door alle beschikbare lesmaterialen. Klik rechts op het gele kader om naar het overzicht te gaan.

Door te klikken op "zoeken" kunt u zelf criteria opgeven. Op basis daarvan wordt een selectie van de lesmaterialen aan u getoond.

We hopen u zo van dienst te kunnen zijn bij het zoeken naar geschikt materiaal voor uw nme-activiteiten. Mocht u tips hebben dan horen wij dat graag via e-mail van u.

Reserveren kan nu via de website:

Om te kunnen reserveren dient u te beschikken over inloggegevens. Alle Bevelandse basisscholen en overige instanties zoals peuterspeelzalen, BSO’s, scholen voor voortgezet onderwijs e.d. kunnen via een e-mail de inloggegevens aanvragen. Per organisatie is één account beschikbaar. Mocht u geen inloggegevens hebben ontvangen of deze niet meer weten, dan kunt u contact met ons opnemen.

Het reserveren kan het gehele jaar door. Naarmate u langer wacht, loopt u wel het risico dat de gewenste materialen niet meer beschikbaar zijn. Ook annuleren behoort tot de mogelijkheden. We verwachten natuurlijk wel dat de gereserveerde materialen ook daadwerkelijk worden afgehaald. We houden in onze planning hiermee rekening.

Spelregels:

  • Alle scholen uit de Bevelandse gemeenten kunnen de werkkisten, lespakketten en veldwerkmaterialen gratis lenen.
  • Tussentijds kan gereserveerd worden als het materiaal beschikbaar is.
  • Het materiaal mag maximaal 3 weken op school gehouden worden.
  • De school moet zelf de materialen ophalen en terugbrengen op woensdagmiddag tussen 12.30 en 16.30 uur.
  • Na het terugbrengen wordt gecontroleerd of alle materialen in goede staat aanwezig zijn. Bij beschadiging en/of vermissing zijn de kosten voor de gebruiker.
  • Alle leerlingbladen mogen vrij door de gebruiker worden gekopiëerd.
  • Voor scholen buiten de regio / Bevelandse gemeenten wordt voor het lenen van lesmateriaal € 15,00 per leskist in rekening gebracht.