<terug naar overzicht

Onder en over water

17-09-2020

Op de Bevelanden valt van alles te beleven op, in en rond het water. Voor elke bouw hebben we hiervoor mooi materiaal.

Op de Bevelanden valt van alles te beleven op, in en rond het water. We hebben prachtige natuurgebieden waar je je ogen uit kijkt. Maar ook bij de sloot om de hoek valt van alles te beleven. Dan heb je natuurlijk wel de juiste materialen nodig.

Daarvoor kun je bij ons terecht. We hebben loepjes, schepnetjes, emmertjes, potjes, zoekkaarten, verrekijkers etc. Maar ook hele leuke beleefrugzakken en kant-en-klare lessen, leskisten en veldwerkmaterialen. Zelfs een vaartocht op de Oosterschelde is mogelijk.

Wil je het onderwaterleven in je klas halen, ook daar hebben we verschillende materialen voor. Denk aan leuke beleefpaden die je uit kunt zetten voor de kleintjes, coole opdrachten voor de midden- en bovenbouw en bovendien komen onze opgezette Oosterschelde-vogels graag de show stelen in jouw klaslokaal.

Lesmaterialen reserveren 

Benieuwd welke lesmaterialen we hebben? Kijk voor een selectie van ons materiaal eens hier in onze uitleen.

Tip: Wil je weten wat we nog meer hebben? Zoek even op het thema dat je in gedachte hebt. Dus klik bij thema bijvoorbeeld op ‘Oosterschelde’, ‘zout water’, ‘zoet water’ en ‘veldwerkmateriaal’. En vergeet ook niet om eens naar onze opgezette vogels te kijken!

Heb je nog niet eerder lesmateriaal bij ons gereserveerd? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je door het inlogproces heen.