10februari

Warme truiendag

Doe de "Muts op, muts af quiz" voor groep 7 en 8.

Tijd
Locatie Op school
Leeftijd 10 - 13 jaar
Kosten GRATIS

Iedereen kan meedoen is dat is heel simpel: zet de verwarming lager, trek een extra warme trui aan en bespaar 6% energie en CO2 per graad. Als heel Nederland op 1 dag 1 graad lager stookt, besparen we 6,3 miljoen kilo CO2! Doen we dat een heel stookseizoen lang, dan besparen we maar liefst 1 megaton CO2!

Doe mee met je klas aan de 'Warme truiendag' op vrijdag 10 februari. Schrijf je in voor de Klimaat-en energiequiz voor groep 7 en 8 en ontvang 'De Muts op, Muts af'  quiz. Leuke vragen, interessante weetjes en soms een instinker over de zon, het klimaat, zonne-en wind energie etc.  Zo leren je leerlingen veel over energiebesparing en duurzaamheid. Meld je hier aan en we sturen de quiz naar je toe. De quiz duurt ongeveer 3 kwartier

Burgemeester of wethouder op bezoek
Wil je dat de burgemeester of een wethouder uit je eigen gemeente de quiz met je klas speelt dan kan je dat aangeven bij de reservering. We gaan dan we ons best doen om een van de bestuurders te regelen en nemen contact met je op.  Hij of zij neemt ook nog een paar duurzame prijsjes mee voor de winnaars.

 

<terug naar overzicht